Wednesday, April 7, 2010

Snow Cleats For Tires

Recycling Christmas

Dopo Pasqua ... ricicliamo gli avanzi

di Natale!!!



Come ben sapete tutti i panettoni e pandori confezionati che sono rimasti da Natale scadono entro la fine di aprile. E allora cosa possiamo inventarci?

Ho trovato due soluzioni veramente golose una monoporzione e una che magicamente รจ diventata a birthday cake.

I was still in the pantry and I used a pandoro:

SMALL domes PANDORO with chocolate mousse

I took pandoro sliced \u200b\u200bhorizontally as with a pasta bowl I got some wheels and I lined the mold of Silikomart half spheres. I soaked in a mixture of milk and cocoa powder and filled with a mousse / chocolate cream taken from Pinella.


Cremoso al cioccolato



180 gr di latte

120 gr di panna

50 gr di tuorli

50 gr di zucchero

120 gr di cioccolato al 65%

50 gr di cioccolato al latte



Far bollire il latte e la panna. Far liquefare i due tipi di cioccolato. Amalgamare i tuorli con lo zucchero, aggiungere il liquido caldo e portare a 82°C. Versare sul cioccolato e amalgamare con delicatezza.





Messo in frezzer per alcune ore, sformato il tutto e ricoperto con scaglie di cioccolato al latte.



riciclo panettone - interno cremoso al cioccolato 2



TORTA DI COMPLEANNO DI PANDORO ALLE DUE CREME



Poi ho preparato una crema pasticcera classica:



500 ml latte

4 tuorli

160g zucchero

70g farina

1/2 stecca di vaniglia

2 fogli di colla di pesce




With the Left and the creamy custard, I filled a diameter of 28 silicon sampo alternating pandoro soaked in rum and coffee, custards and creamy chocolate.
I put everything in the fridge for 6 / 8 hours.

Meanwhile I prepared the Fudge Frosting.

Ingredients :


50 g dark chocolate 225 g sugar 50 g

3 tablespoons butter milk

In a saucepan put the chocolate into small pieces, powdered sugar, butter, and milk. Put the saucepan on the stove over low heat until the mixture is bensciolto. Remove from heat and stir again until creamy mix well. Wait for it to cool until you have a compound that is able to spread well.

I then transformed into a pie dish and I covered the entire surface with this icing. I decorated with hearts of sugar.



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