Tuesday, November 9, 2010

Metal Belt Buckle Blanks

Onion Soup Crouton

Un classico già collaudato.

Eh si quando la stagione si fa un pò più fredda, nella mia famiglia inizianpo le richieste di zuppe vellutate e creme che alla fine diventano un piatto unico.
E sulla mia tavola per tutto l'autunno e l'inverno la zuppa più apprezzata è sempre that of onions.
I love the onions in each version, but nell'insalatone with beans or tuna and onions in vinaigrette is my passion, the big problem is that after you should be at least one days in isolation. And this soup of onions in addition to being in solitary confinement after you've eaten, you should cook it in an isolated place such as I bake from my mother in the cellar where there is an electric stove.
The characteristic pungent smell of these bulbs is due to sulfoxides in onion is particularly rich, and think of her cutting the sulfoxides bind to an enzyme and releases acids solfenici pyruvate and ammonia are the main culprits (after other transformations with enzymes of different nature) lacrimation, especially because in contact with the aqueous humor of our eyes are transformed into sulfuric acid. And that's why the best advice is to cut the onion under running water.

onion soup

Ingredients for 4:
1.5 Kg of gold or white onions 1 small bottle of red beer

about 100 g flour 1 l O
about vegetable broth

oil salt and pepper to taste 1 baguette

300 g fontina cheese

Tagliare sotto l'acqua corrente le cipolle, dopo averle sbucciate, a fettine sottilissime, farle stufare in un tegame con un pò olio. Nel frattempo tostare la farina (più farina si mette, più cremosa risulterà la zuppa), aggiungerla alla cipolla stufata e sfumare con la birra rossa. Coprire il tutto con il brodo vegetale, aggiustare di sale e pepe e lasciare cuocere per almeno un'oretta.
Tagliare a fette la baguette e mettere sopra alcune fette di fontina, tenere almeno 2/3 fette di fontina per ogni persona, perchè verrà messa sul fondo del piatto prima di versare la zuppa.


Preparare some sticks of cheese, the same procedure to make wafers with parmesan and fry them in extra virgin olive oil a few slices of freshly cut onion.






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